Auto rijschool Wim Ummenthum


 
 

GRATIS THEORIE ALS JE DE PRAKTIJK OOK BIJ ONS VOLGT

De volgende cursus in Belfeld start dinsdag 10 Maart


Theorielessen kun je bij onze rijschool op 2 manieren volgen.

Wij geven avondcursussen in gemeenschapshuis de Hamar in Belfeld. Deze cursus is op drie opeen volgende dinsdagen van 19.00 uur tot 21.30 uur. Aansluitend aan de cursus kan dan examen gedaan worden bij het CBR. Er start weer een cursus op dinsdag 10 Maart.

Je kunt ook een dagcursus theorie volgen. Deze cursus geven wij in ons theoriecentrum077 bij hotel Wilhelmina (tegenover station) in Venlo. Deze cursus is meestal op een zaterdag van 09.00 tot 14.45 uur. De tweede donderdag na de zaterdag houden we dan in de vroege morgen examentraining waarna in de middag examen gedaan kan worden bij het CBR.

Cursisten die (in de toekomst) ook de praktijklessen bij onze rijschool komen volgen mogen aan deze cursus gratis deelnemen. Zij betalen alleen de examen- en reserveringskosten van het theorie-examen bij het CBR van € 45,00 Zij dienen wel een inlogcode aan te schaffen om thuis te kunnen leren en alle huiswerkopdrachten te kunnen maken. De kosten hiervan zijn € 37,50.  Verder is dan geen lesmateriaal meer nodig. Vanzelfsprekend mogen ook cursisten die niet bij onze rijschool de praktijklessen komen volgen bij ons aan deze theoriecursus deelnemen. Zij betalen dan de normale prijs van € 170,= all in.

www.theoriecentrum077.nl